Caravana Intraceuticals #IAMTHEONE la BeautyMed Clinic

Caravana Intraceuticals

Caravana Intraceuticals #IAMTHEONE ajunge la Clinica de Estetic? BeautyMed Clinic din Palas Ia?i!

Evenimentul Intraceuticals #IAMTHEONE ajunge în Ia?i vineri, 21 iulie 2017, începând cu ora 17:00, la Clinica de Estetic? BeautyMed Clinic!

 

În cadrul evenimentului, expertii îni estetica faciala vor prezenta cele mai noi tendinte in ingrijirea tenului si pasii de baza pentru realizarea unui machiaj perfect. Participantii vor afla cum sa îsi îngrijeasca corect tenul si sa il pregateasca pentru aplicarea machiajului, astfel incat acesta sa reziste mai mult timp.

 

                  Invitatele speciale ale evenimentului sunt Laura Busuioc si Cristina Frîncu.

 

Laura Busuioc face parte din echipa de educatie Beauty Med si are o fomare de peste 20 de ani în cosmetica, dermato-cosmetica, training, psihologie si terapii alternative. Cunostintele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului în domeniile în care a profesat au ajutat-o sa-si dezvolte propriul concept despre frumusete si tinerete, frumusetea 3D: corp – minte – suflet. În cadrul evenimentului, Laura Busuioc va fi trainerul Intraceuticals si va prezenta invitatilor produsele brandului, care sunt beneficiile lor si cum se combina pentru efecte maxime.

Cristina Frîncu, make-up artist cu o experienta vasta in domeniul în care activeaza, va dezvalui invitatilor tehnici de machiaj si va prezenta în sesiuni demo pasii unui make-up natural. Cristina Frincu a luat parte ca make-up artist la filme de lung si scurt metraj si la reclame TV.

Evenimentele Intraceuticals #IAMTHEONE au avut loc pâna acum la Cluj, Galati, Pitesti, Piatra Neamt, Constanta si Iasi.

 

 

Despre INTRACEUTICALS

 

            Intraceticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care foloseste substante active benefice pielii si înlocuieste traditionalele tratamente invazive. Odata introduse în piele, cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza probleme precum: riduri profunde, piele îmbatrânita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate.

În functie de nevoile tenului, Intraceuticals este disponibil în gamele: Rejuvenate, Opulence, Clarity, Atoxelene si Booster. Infuziile Intraceuticals sunt utilizate de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si saloane din toata lumea.

„Tot mai multe femei sunt convinse de efectele extraordinare asupra tenului ale infuziilor Intraceuticals. Înca de la primul tratament, tenul este hidratat în profunzime, ridurile si liniile fine sunt diminuate iar petele sunt estompate. Toate acestea cu un tratament non-invaziv, care îti permite sa îti continui activitatea zilnica, pentru ca nu necesita timp de recuperare. Suntem onorati ca putem sa le oferim femeilor o solutie atât de simpla pentru a-si recapata si pastra frumusetea si încrederea”, a declarat Ramona Timofte, manager BeautyMed Clinic.

 

DESPRE BeautyMed Clinic

 

Clinica de Estetica BeautyMed Clinic, cu o experienta de 9 ani pe piata ieseana, ofera servicii si tehnologii de ultima ora în remodelare corporala, estetica faciala, cosmetica, relaxare si epilare definitiva. BeautyMed Clinic foloseste tehnologii non-invazive, ce nu necesita o perioada de recuperare si care rezolva în scurt timp probleme dermatologice si aparatura moderna de estetica medicala, care asigura terapii cu rezultate imediate, fara durere si fara efort.