De ce nutritie intr-o clinica de beauty si estetica?

nutritie - beauty - estetica

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin doua noi servicii:nutritia si psiho-nutritia.

Imbinarea procedurilor de remodelare corporala si nutritie dau rezultatele mult asteptate .De asemenea procedurile de estetica faciala si nutritie dau rezultate spectaculoase pe termen lung in ceea ce priveste aspectul pielii si terapia anti-ageing.

A manca sanatos si echilibrat este important nu doar pentru sanatate si pentru a ne mentine la greutatea ideala.Nutritia este cheia pentru a avea si o piele sanatoasa.Deasemenea nutritia are un rol essential in terapia anti-aging.

Pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa este nevoie de nutrienti de calitate si de apa.O dieta echilibrata ne asigura o hidratare optima si asigura functionarea optima la nivel de celula.O dieta saraca in nutrienti duce la deshidratare,oboseala, stres si chiar depresie.

O alimentatie echilibrata sustine :

  • un organism sanatos
  • o minte echilibrata
  • o piele frumoasa
  • frumusetea intregului :trup,minte,spirit

O alimentatie care sustine frumusetea intregului corp contine:carbohidrati, grasimi,protein,minerale si vitamine.

Psiho-nutritia presupunea imbinarea elementelor din trei discipline: medicina ,nutritie si psihologie.

Food Psychology este domeniul care ne ajuta sa constientizam relatia pe care o avem cu mancarea.Identificam emotiile care se gasesc in spatele mancatului compulsiv si emotional.

Ceea ce se intampla in mintea noastra , se intampla si la nivelul corpului nostru.

Schimbarea corporala trebuie sa fie precedata de o schimbare interioara.Abordarea holistica a procesului de slabire si mentinerii la greutatea optima asigura schimbarea de comportamente cu rezultate pentru toata viata.

Va asteptam in cadrul programelor dezvoltate de specialistii nostrii in domeniul sanatatii si frumusetii autentice!