Descopera noua terapie Coolifting

Terapia Coolifting

Descopera la DERMOESTHETIQUE noi tehnologii în lupta împotriva îmbatrânirii!

 

Noua terapie Coolifting deschide un nou viitor pentru rejuvenarea faciala si va fi lansata oficial începând cu 07 iunie, ora 17:30, la Clinica de Estetica Dermoesthetique din Palas Iasi!

Odat? cu sosirea verii, Clinica de Estetica DERMOESTHETIQUE îsi îmbogateste paleta de solutii faciale antiaging si îsi mareste gama de servicii cu o noua tehnologie: COOLIFTING – Cea mai simpla, eficienta, non-invaziva si rapida terapie, cu rezultate vizibile în doar 5 minute.

 

Dupa o anumita vârsta, tenul începe sa îmbatrâneasca vizibil. Acest proces difera de la o persoana la alta, dar printre primele riduri care apar sunt cele de expresie. Unele riduri (cele dintre sprâncene), apar chiar de la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, ridurile se formeaza si se aprofundeaza odata cu înaintarea în vârsta, deoarece scade inevitabil productia de colagen si elastina, cea care ne mentine pielea tânara si ferma.

O crema de fata nu mai este suficienta în lupta împotriva ridurilor. Acum se obtin rezultate bune prin terapii combinate, iar solutia poate veni de la Pistolul de tratament Coolifting, care pulverizeaza asupra tesuturilor faciale un puternic flux de CO2, la o temperatura foarte scazuta si o presiune ridicata, combinat cu o concentratie extrem de mare de compusi activi atomizati. Puterea acestei triple combinatii are ca efect motricitatea paradoxala a vaselor de sânge, crioforeza faciala si baroforeza (compusii atomiati pe baza de acid hyaluronic penetreaza astfel mai bine si se obtine o crestere exponentiala a efectelor acestora) iar terapia cryo-carboxy (prin flux de CO2 la o temperatura foarte scazuta si presiune ridicata activeaza circulatia sângelui inducând formarea de colagen si elastina si creste oxigenarea tesuturilor).

Despre terapia Coolifting

Coolifting este un tratament rapid, lipsit de orice disconfort pentru pacient si nu necesita o perioada de recuperare.

Tratamentul cu CooLifting genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde, si cel de durata, de reîntinerire, rezultat în urma stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu îmbunatatirea texturii si a calitatii pielii. Acest efect se obtine dupa 5 sedinte de tratament. Primele efecte de reîntinerire si luminare a tenului pot fi vizibile dupa o singura sesiune de 5 minute, iar câteva sesiuni pot sterge urmele a 10 ani.

CooLifting este creat pentru a trata usor si rapid întreaga fata, acordând atentie deosebita zonelor predispuse la aparitia ridurilor: zona perioculara, frunte, obraji, barbie, zona buzelor si a gâtului. Tratamentul rezolva si alte probleme ale tenului cum ar fi: pori dilatati, rozacee, cicatrici post acnee.

Tratamentul COOLIFTING se adreseaza femeii moderne, pentru care timpul înseamna bani, iar mentinerea standardelor de frumusete este o obligatie a acestor ani, în care cosmetica si estetica sunt revolutionate de tehnologii avansate, multi domeniu.

Clinica de Estetica DERMOESTHETIQUE, prin ambianta creata, prietenoasa si relaxanta, cu dotari de ultima ora, este locul ideal din municipiul Iasi în care o femeie poate descoperi comfortul adecvat, completat de tehnologii inovatoare si unde, dupa o vizita sau o programare, aceasta câstiga încredere în sine, redescopera frumusetea pierduta si stralucirea farmecului personal.

Cu ocazia lansarii sunt invitate sa participe femei de afaceri sau cu functii de conducere, domni, doamne si domnisoare interesate de aspectul fizic si sunt încurajate sa testeze tratamentul la un pret special de lansare de 200 lei, pentru o sedinta. Programarile se fac pe datele de 7 iunie, interval orar 18:00-0:30 si 8 iunie, 10:00-14:00. Telefon programari: 0737.510 212, 0374.613 951.

“DERMOESTHETIQUE aduce începând din aceasta vara tehnologia COOLIFTING, alaturi de alte tehnologii inovative, de ultima ora, în dorinta de a oferi clientilor nostri solutii rapide de rejuvenare, cu efecte vizibile si complet non-invazive. Dorim sa oferim încredere clientelor noastre si convingerea ca servicile oferite le consolideaza stima de sine si starea de bine pe termen lung. Tehnologiile noastre de tratament de ultima ora, în care investim constant, le ajuta nu numai sa uite de trecerea anilor, dar si sa câstige încrederea în exprimarea personalitatii pe care o ofera frumusetea ca stare interioara. Cu aceasta lansare, clientele noastre pot beneficia de promotii prin vouchere si abonamente, dar si de alte facilitati puse la dispozitie de salonul nostru. În concluzie, tenul clientelor noastre poate radia de tinerete si prospetime în aceasta vara prin intermediul terapiei COOLIFTING!”, a declarat Ramona Timofte, manager DERMOESTHETIQUE.

Clinica de Estetica Dermoesthetique, cu experienta de 9 ani pe piata ieseana, ofera servicii si tehnologii de ultima ora în rejuvenarea faciala, cosmetica, relaxare, epilare definitiva si remodelare corporala. În cadrul clinicii sunt disponibile tratamente si terapii care lupta eficient împotriva ridurilor, a cicatricilor, a acneei, dar si tratamente de remodelare corporala sau împotriva celulitei, tehnologii complet non-invazive, ce rezolva în scurt timp si fara arsuri, depozite de carbon sau alte inconveniente probleme dermatologice, si care nu necesita o perioada de recuperare.