Primelase HR Excellence – Aparat Laser Dioda de Mare Putere pentru Epilare Definitiva

Noul aparat de estetica medicala laser multi-tratament Primelase HR Excellence este prima si singura platforma ce garanteaza putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind rezultate exceptionale atat in zona de estetica cat si in aria medicala.  Primelase HR Excellence este un aparat laser Dioda multifunctional, puternic si versatil, cu aplicatie larga in abordarea tratamentelor de epilare definitiva, tratament acnee si leziuni pigmentare.

 

Diferenta dintre Primelase Excellence si alte aparate de epilare laser de pe piata este tehnologia de pulsuri scurte cu energie inalta, ce permite un control fara precedent asupra tratamentului si, astfel, obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp mai scurt.

 Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, in putere de pana la 4800W, alaturi de tehnologia USP, creaza o combinatie unica pe piata, cu care se pot obtine rezultate exceptionale imediat. Recomandat si pentru leziuni pigmentare si tratare acnee.

 

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase Excellence?

Primelase Excellence este o platforma laser de mare putere, cu lungimi multiple de unda, dedicata atingerii perfectiunii in tratamentele profesionale de epilare definitiva cu laser, tratamente  pigmentare, rejuvenare faciala si tratament acnee. Unicitatea acestei platforme laser consta in utilizarea unor pulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament.

Primelase Excellence are 5 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu pulsuri ultrascurte.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu fire de par groase.

 

Beneficii:

– non-invaziv

– toate fototipurile de piele (inclusiv pe pielea bronzata)

– eficient inca de la prima sedinta

– siguranta maxima

– rezultate maxime

 

Fara ceara dureroasa, electroliza sau lame de ras!

Tags: epilare laser iasi / laserul Cutera Xeo CoolGIide / tratamentul CoolGIide