Metoda clasica de îndepartare a parului inestetic, epilarea cu ceara este solutia perfecta si accesibila tuturor femeilor care îsi doresc o piele catifelata. Bucura-te de un aspect îngrijit al pielii, neted si delicat cu ajutorul specialistilor Dermoesthetique. Tratamentul post-epilare asigura mentinerea unei pieli sanatoase si reduce riscul aparitiei foliculitei.

Ai grija de pielea ta si renunta la variantele comode de epilare – aparatul de ras sau lama – care nu aduc beneficiile unei epilari cu ceara, dintr-un centru de estetica. Realizata de profesionisti epilarea cu ceara asigura o piele neteda si lipsita de inesteticele fire de par chiar si în zonele mai sensibile sau greu accesibile: mustata, axila sau zona inghinala. Alege cu încredere aceasta metoda, efectele pozitive vor fi vizibile si dupa epilare:

  • firul de par se va rari
  • radacina firului se va subtia
  • pielea ta va fi catifelata un timp mai îndelungat

Detaliile fac diferenta între o piele perfecta si lipsita de imperfectiuni. Bucura-te de rezultate uimitoare, garantate de produsele inovatoare si de înalta calitate. Vino la centrul de estetica Dermoesthetique, lasa-te rasfatata de specialistii nostri si simte-te excelent în pielea ta.

Descopera ritualul tau de înfrumusetare

Picior lung
50 lei
30 min.
Picior scurt
30 lei
20 min.
Inghinal
25 lei
15 min.
Brazilian
35 lei
20 min.
Inghinal total
50 lei
30 min.
Brat
25 lei
15 min.
Axila
20 lei
10 min.
Fesier
20 lei
15 min.
Abdomen inferior
10 lei
10 min.
Mustata
15 lei
5 min.
Barbie
10 lei
5 min.
Perciuni
15 lei
5 min.
Spate lung
55 lei
25 min.
Spate scurt
30 lei
15 min.
Tags: Epilat cu ceara