Metoda clasica de îndepartare a parului inestetic, epilarea cu ceara este solutia perfecta si accesibila tuturor femeilor care îsi doresc o piele catifelata. Bucura-te de un aspect îngrijit al pielii, neted si delicat cu ajutorul specialistilor BeautyMed Clinic. Tratamentul post-epilare asigura mentinerea unei pieli sanatoase si reduce riscul aparitiei foliculitei.

Ai grija de pielea ta si renunta la variantele comode de epilare – aparatul de ras sau lama – care nu aduc beneficiile unei epilari cu ceara, dintr-un centru de estetica. Realizata de profesionisti epilarea cu ceara asigura o piele neteda si lipsita de inesteticele fire de par chiar si în zonele mai sensibile sau greu accesibile: mustata, axila sau zona inghinala. Alege cu încredere aceasta metoda, efectele pozitive vor fi vizibile si dupa epilare:

  • firul de par se va rari
  • radacina firului se va subtia
  • pielea ta va fi catifelata un timp mai îndelungat

Detaliile fac diferenta între o piele perfecta si lipsita de imperfectiuni. Bucura-te de rezultate uimitoare, garantate de produsele inovatoare si de înalta calitate. Vino la centrul de estetica BeautyMed Clinic, lasa-te rasfatata de specialistii nostri si simte-te excelent în pielea ta.

Descopera ritualul tau de înfrumusetare

Tags: Epilat cu ceara