In ce consta procedura de laminare sprancene:

Procedura de laminare a sprancenelor, consta in aranjarea si stilizarea firelor de par dezordonate, dar si in regenerea firelor existente.

Tratamentul se realizeaza prin aplicarea de substante naturale, care nu afecteaza pielea sau firul de par. Rezultatul consta intr-un contur natural, cu firele unidirectionale, ca si cum ar fi fost proaspat machiate.

Substantele aplicate au compusi naturali, ce nu afecteaza pielea sau firul de par.

Inainte de a veni la aceasta procedura nu este recomandata pensarea acasa. Aceasta va fi facuta dupa anumite masuratori exacte in cadrul clinicii, pentru a preveni deformarea sau asimetriile sprancenelor.

Beneficiile serviciului de laminare sprancene:

-Se obtine un efect de sprancene arcuite, stilizate, cu fire perfecte, ce contureaza liniile fetei.

-Nu mai este nevoie de creion de sprancene, pomada, fard, rimel de sprancene sau tatuarea lor.

-Economisesti timp cu machiajul, fiind mereu gata sa- ti arati frumusetea, in orice moment.

-Prin aceasta procedura sunt acoperite spatiile goale si se pigmenteaza sprancenele cu o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala.

-Datorita componentelor naturale cu care se realizeaza procedura, firele sprancenelor se regenereaza mai repede. Nuanta se personalizeaza in functie de culoarea tenului.

– Economisesti bani de la prima sedinta. Nu mai trebuie sa investesti in cosmeticele de aranjarea sprancenelor, cum ar fi creion sau  fard de sprancene.

– Chipul capata un look intinerit si mai bine definit, fara sa fie nevoie sa te pensezi imediat pentru a le aranja.