OXYnergia unui ten întinerit

Diminueaza ridurile fara a suferi

Diminueaza liniile fine si inestetice ale tenului prin tratamentul revitalizant al Mesoterapiei virtuale. Confera tenului tau în mod natural tineretea si sanatatea pielii prin introducerea în derm a serurilor revitalizante Oxynergy. Corecteaza ridurile de expresie si obtine, rapid, usor, fara durere si fara a simti disconfort, un ten mai luminos prin terapia energizanta a mesoterapiei.

Un ten frumos într-un timp scurt

Specialistii BeautyMed Clinic recomanda minim 8 sedinte pentru a obtine efecte vizibile si de durata. O sedinta dureaza 30 – 40 de minute si trebuie repetata la 7 – 10 zile. Dupa finalizarea tratamentului este indicata o sedinta lunara pentru întretinere.

Un ten fara imperfectiuni

Terapia cu Oxynergy accelereaza procesul de absorbtie a serurilor (colagen, elastina, acid hialuronic) si ajuta la patrunderea acestora în profunzimea pielii pâna la 95%. Reduce efectele negative ale trecerii timpului si ale stresului prin tratamentul antiage de Mesoterapie virtuala. Bucura-te de lifting facial fara a suferi interventii chirurgicale costisitoare si dureroase.

MESOLIFT

Ser de lifting cu efect botox, creat pentru cresterea elasticitatii si fermitatii pielii. La vârsta de 45+, serul poate fi aplicat numai pe zonele cu riduri de pe frunte, din jurul ochilor, din jurul gurii si nasului, de pe gat si decolteu si pe maini.

La vârsta de 60+, poate fi aplicat pe toata fata, gât si decolteu. Nu se aplica pe zona pleoapelor.
Spune Adieu! riduri si ureaza Bienvenue! ten întinerit.

Descriere Mezoterapia

Oxygen Enhancer este noua tehnologie de administrare transdermala a substantelor de reîntinerire si revitalizare a tenului obosit si lipsit de vitalitate. Fara ace sau socuri electrice, ingredientele active (colagen, elastina, acid hialuronic) patrund în profunzimea pielii cu o eficienta de 95%.

Mesoterapia, tratament recomandat de specialistii BeautyMed Clinic pentru toate tipurile de piele, ofera rezultate excelente în terapiile antiage. În cazul pielii stresate, mesoterapia virtuala are un efect energizant uimitor. Tratamentul revolutionar bazat pe tehnologia Oxygen Enhancer trateaza, de asemenea, acneea si cuperoza. În plus, acesta confera tenului si un efect de lifting facial natural, fara a fi nevoie de interventii invazive la nivelul pielii.

Pentru rezultate eficiente BeautyMed Clinic va recomanda 8–10 sedinte de 30–40 de minute, la un interval de 7–10 zile. Pentru mentinerea rezultatelor obtinute, tratamentul se poate relua la interval de o luna.

Un aspect perfect, fara actiuni invazive

Tags: Mesoterapia