O procedura de MICROBLADIG reprezinta solutia moderna care ofera cea mai buna varianta de reconstructie si totodata modelare cu stil pentru sprancene. Pas cu pas se vor lucra fire foarte subtiri si cu o prezenta extrem de reala. Pe toata durata procedurii nu se foloseste vreun aparat, iar pigmentul care se utilizeaza este introdus cu ajutorul unui dispozitiv asemanator unui creion ce este prevazut cu o lama de dimensiuni mici, purtatoare a mai multor ace care sunt de unica folosinta. Grosimea acelor este mai mica de trei ori decat a celor care sunt folosite pentru alte tipuri de aparate sau dispozitive, iar nivelul de adancime la care se ajunge pentru aplicarea pigmentului  se limiteaza la stratul derm al pielii.

Prin urmare veti beneficia de o tehnica moderna de micropigmentare a sprancenelor care are ca rezultat un tatuaj semipermanent, metoda despre care se stie ca in istoria infrumusetarii a fost pentru prima data utilizata cu tehnica acelor vremuri chiar de catre japonezi. Rezultatul va avea o finisare cu totul speciala si naturala pentru firele de par incat prin MICROBLADING veti resimti beneficii pe termen indelungat.

In cadrul salonului nostru utilizam pigmenti profesionali care nu contin substante periculoase cum sunt oxizii de fier sau alt tip de metale, aspect care este evident benefic pentru sanatate si simultan ofera un ecart de circa un an si jumatate pana la doi ani de persistenta a culorii fara ca aceasta sa treaca in vreo nuantare neplacuta.

microblading salon iasi
Tags: Microblading