Este o procedura nechirurgicala, minim-invaziva si cu efecte rapide si de durata, pentru intinerirea faciala, pentru reducerea celulitei si pentru stimularea cresterii parului pe scalp.

Mezoterapia presupune micro-injectarea unor substante speciale in dermul superficial (care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele). Aceste ingrediente naturale concentrate si pe baza de principii active (vitamine, aminoacizi, extracte de plante etc )au rolul de a trata problema tintit fara a predispune organismul la aparitia unor efecte secundare sau reactii adverse. Pentru ca, in mod obisnuit, epidermul este o bariera in calea majoritatii substantelor aplicate pe piele, mezoterapia asigura patrunderea substantelor injectate acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la revitalizarea pielii, regenerarea parului sau tratamentul celulitei.

In mezoterapie se folosesc vitamine, substante minerale, aminoacizi, extracte vegetale naturale, substante lipolitice (care “topesc grasimile”), acid hialuronic, antioxidanti, substante vasodilatatoare. Desi se pot utiliza separat, de cele mai multe ori sunt folosite in combinatii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui pacient.

Acest “cocktail” activ este capabil sa induca o biorevitalizare a dermului, sa contracareze efectele imbatranirii cutanate, sa stimuleze producerea de colagen, topirea depozitelor de grasime, stimularea cresterii parului, reducerea celulitei sau tratamentul cearcanelor.

Beneficiile mezoterapiei injectabile:

Mezoterapia are efecte spectaculoase in rejuvenare (fata, gat, decolteu, maini), in combaterea celulitei si in stimularea cresterii parului pe scalp

– Imbunatateste hidratarea si tropismul celular

– Furnizeaza elemente esen?iale pentru o piele restructurata

– Protejeaza impotriva stresului oxidativ si previne imbatranirea pielii

– Diminueaza cearcanele inchise la culoare

– Regenereaza in profunzime

– Genereaza un effect de lifting prin stimularea formarii de noi celule si sinteza de colagen si elastina

– Elimina ridurile superficiale

– Diminueaza ridurile profunde

– Estompeaza cicatricile, petele pigmentare

– Amelioreaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla