Cand te privesti in oglinda, vezi riduri pe frunte, esti incruntat, ai riduri in jurul ochilor? Aceste aspecte te deranjeaza?
Pentru a diminua aceste riduri, multi aleg terapia cu toxina botulinica. Pacientilor le place ca se pot intoarce la majoritatea activitatilor de zi cu zi imediat dupa procedura. Le place ca de obicei rezultatele se vad in decurs de 3 pana la 10 zile.
Un dermatolog poate efectua tratamentul in timpul unei singure vizite la cabinet. Rezultatele dureaza aproximativ 3 pana la 4 luni – si uneori mai mult.
Te ingrijoreaza sa nu iti pierzi expresivitatea naturala? Medicul isi doreste ca pacientii sa obtina un rezultat natural pentru aceasta cantitatea de toxina injectata va relaxa doar muschiul “tinta” fara a afecta activitatea altor muschi.
Recomandari postprocedura:
Pentru a preveni distribuirea substantei injectate in afara zonelor injectate, va trebui sa respectati urmatoarele recomandari:
– Nu frecati sau nu masati zonele in care s-au facut injectiile.
– Daca aplicati machiaj, aveti grija sa nu il apasati sau sa nu-l frecati.
– Asteptati doua ore inainte de a va desfasura o activitate fizica intensa. Aceasta include ridicarea obiectelor grele, antrenamentul si orice alta activitate fizica care va creste ritmul cardiac.
– Nu mergeti la sauna sau la solar.
– Nu faceti tratamente cosmetice pe zonele injectate timp de 2 saptamani.

Pentru a te ajuta sa decizi daca acest tratament este potrivit pentru tine programeaza-te la o consultatie.