Masaj drenaj limfatic

Reduce retentia de fluide din organism si elimina toxinele acumulate în tesuturi cu ajutorul masajului de drenaj limfatic. Terapie placuta si naturala de detoxifiere, aceasta accelereaza circulatia sângelui si contribuie la cresterea oxigenarii organismului. Efectele uimitoare ale masajului le vei vedea la nivelul întregului corp. Scapa de grasimea în plus si bucura-te de o revigorare a aspectului pielii tale.

Specialistii BeautyMed Clinic garanteaza calitatea rezultatelor pentru ca tu sa te bucuri de un corp revigorat si întinerit. În functie de nevoile tale, durata unei sedinte poate varia între 75 si 120 de minute. Rapid si vizibil, scapa de semnele unui stil de viata agitat si plin de stres.

Înlatura starea de oboseala si tonifica musculatura cu masajul de drenaj limfatic. Scapa de senzatia de picioare umflate si grele si obtine o stare de bine generala. Actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului va avea un efect vizibil de întinerire si de remodelare a corpului datorita eliminarii apei din organism. Recâstiga starea de bine si frumusetea corpului tau.

Tags: Drenaj limfatic