Reflexoterapia este o tehnica de masaj eficienta în tratarea unei game vaste de afectiuni. Terapia poate fi aleasa ca tratament pentru afectiuni acute sau cronice, indiferent de vârsta pe care o ai. Efectele acesteia sunt sustinute si amplificate prin urmarea unei diete echilibrate ce a fost stabilita în urma unui reflexodiagnostic (15 – 30 minute).

Fara a fi nevoie de o aparatura ajutatoare, specialistul BeautyMed Clinic face o evaluare a gradului de afectare a organismului.

Procedura presupune masarea zonelor reflexe din talpa, actiuni realizate cu vârful degetelor mari de la mâini. Într-o prima etapa se începe cu apasari mai slabe, presiunea aplicata crescând treptat. Stimularea circulatiei sangvine va accelera reconstituirea normala a tesuturilor si a organelor afectate împreuna cu reechilibrarea bioenergetica a zonei tratate. Scapa de migrene si insomnii si recapata echilibrul emotional afectat de stresul cotidian. Afectiunile coloanei vor fi vindecate, iar tulburarile endocrine sau cele de menopauza vor fi remediate:

  • afectiuni ale coloanei: sciatica, lombosciatica, spondiloze, cifoze
  • tulburari endocrine: tiroida, paratiroidie (caderi de calciu), suprarenale, deficiente de crestere
  • tulburari de menopauza: osteoporoza, metabolism, obezitate, diabet.

Schema terapeutica se stabileste în mod individual în functie de afectiune, numarul sedintelor fiind de minim 10. Dupa finalizarea tratamentului va urma o noua evaluare si se va adapta tratamentul conform evolutiei tale.

În paralel cu urmarea acestui tratament este indicat ca numarul caloriilor sa fie redus si adoptarea unui stil de viata activ. Datorita caracterului inofensiv al terapiei si a lipsei de contraindicatii, aceasta poate fi realizata si copiilor.

Completeaza ritualul tau de înfrumusetare si bucura-te de rasfatul simturilor cu Aromaterapia

* Îmbina arta utilizarii uleiurilor esentiale cu un corp armonios remodelat! Sistemul tau imunitar se va întari, vei stimula vinecarea naturala a corpului si-ti vei mentine frumusetea.
Un ocean de conexiuni la picioarele tale!

Reflexoterapie
Tags: Reflexoterapie