Ce este?

CoolTech® este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® este singurul device care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la – 3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri).  CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43 de grade Celsius.

Rezultate dovedite clinic

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm. Primele rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta, insa efectul maxim este resimtit la 4-5 saptamani de la tratament.

 

Etape de tratament

  1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp restul tesutului si fibrele de colagen.
  2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
  3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata, de -8 grade Celsius.

Tratamentul dureaza 60-70 minute, pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Beneficii

  • Elimini natural si definitiv grasimea in exces: -5 cm in doar 3 saptamani cu ajutorul ultimei inovatii in domeniul esteticii corporale.
  • Tratament non-invaziv, eficient si sigur de reducere a tesutului adipos din zonele-problema: abdomen, fese, coapse, solduri, brate etc.
  • Criolipoliza este alternativa la operatiile estetice de liposuctie cu rezultate comparabile si de durata, fara incizii si anestezie si fara a necesita recuperare post tratament.
  • CoolTech CRYO este aliatul preferat al vedetelor in lupta cu grasimea inestetica, avand rezultate spectaculoase atat pentru femei cat si pentru barbati.
  • Procedura are avantajul de a lucra foarte bine zona abdomenului inferior, zona care se remodeleaza extrem de greu, atat la barbati cat si la femei.
  • Tratament aprobat de UE si FDA (USA Food & Drug Administration).
Tags: COOLTech