Ce este?

Icoone este un aparat patentat si are un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu multitudine de
orificii menite sa produca Stimularea Multi Micro Alveolara (MMAS).
Datorita actiunii mecanice si aspiratiei fractionate generate de role, pielea primeste 1180 micro stimulatii pe dmp.
Micro-alveolele incorporate in vacuum stimuleaza vacuolele din tesut, asigurandu-se astfel un tratament uniform si precis.

Combinarea micro stimulatiilor produse de role si aspiratia generata central de aplicator asigura si tratarea tesutului mai gros fara a se afecta epiderma.

Cum actioneaza?

Icoone este destinat sectorului Beauty & Wellness si are programe specifice pentru tratamentul complet al fetei si corpului.
Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor.
Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing si de lifting pentru fermitatea fetei, gatului si decolteului, garantand totodata si reducerea semnificativa a ridurilor adanci si liniilor de expresie din zonele delicate precum ochii sau buzele.

Unic în Iasi, Icoone înglobeaza într-un singur aparat tehnologii de ultima generatie care lucreaza împreuna pentru a readuce stralucirea si eleganta corpului tau, ajutând la o slabire rapida si focalizata. Ceea ce diferentiaza Icoone de celelalte aparate dedicate slabirii si reducerii circumferintei este faptul ca include progame specializate pentru tratarea anumitor zone.

BeautyMed Clinic este primul centru de înfrumusetare din tara care a utilizat pentru prima data, începând cu anul 2010, tehnologia Icoone, un sistem complex de remodelare corporala focalizata;

Tocmai experienta utilizarii pentru o perioada lunga de timp a acestor tehnologii a condus la obtinerea celor mai bune rezultate. Eficientizarea acestora are loc doar daca se cunosc suficient de bine toate functiile si beneficiile lor. La BeautyMed Clinic, specialistii se perfectioneaza continuu pentru a detine toate secretele noilor tehnologii din domeniu, dar si a combinarii tehnicilor si tratamentelor pentru maximum de satisfactie. În acest sens, experienta dobândita anterior îsi spune cuvântul.

Icoone este rezultatul cercetarilor întreprinse de catre medicul specializat în chirurgia reconstructiva, Jean-Claude Guimberteau, împreuna cu o echipa de medici specialisti. Format dintr-un numar infinit de microvacuole organizate în mod haotic, tesutul necesita tratamente complexe. Astfel, tehnologiile reunite în Icoone reprezinta solutia perfect adaptata nevoilor pielii:

  • tehnologia Roboderm – MultiStimularea alveolara a tesuturilor;
  • orificii cu vacuum activ – peste 1000 de stimulari pe decimetru patrat;
  • sistem de absorbtie – nu produce nici un fel de durere.

Sistem complex de remodelare corporala, Icoone este format din mai multe instrumente care sunt folosite în functie de zona tratata si de gravitatea afectiunilor:

  • Robotwins – tratament natural, oferit prin cele 2 role ce au ca efect dublarea beneficiilor si înjumatatirea timpului;
  • Robosolo – tratament specific, plin de energie, dar si delicat, ce actioneaza asupra unor zone mai mari ale corpului;

Icoone este un aparat ultramodern, dotat cu ecran tactil fapt ce favorizeaza accesul facil la programe. Sistemul de operare permite crearea de programe personalizate nevoilor fiecareia, iar acestea pot fi memorate pentru tratamente viitoare. Cu un numar variat de programe presetate, Icoone tinteste sa îmbunatateasca si sa rezolve probleme de estetica, dar si medicale.

Este contraindicat a urma acest tratament în urm?toarele situa?ii:

  • boli de piele sau infectioase;
  • flebita;
  • varice;
  • tratamente antigoagulante;
  • prezenta unui peace-maker.

Un aspect perfect, fara actiuni invazive

ICOONE FACIAL
Tags: icoone / tratament riduri