Ce este Maximus?

Platforma Maximus este o solutie avansata pentru conturarea neinvaziva a fetei si a corpului. Tratamentul combina energia cu Radiofrecventa TriLipo (RF) si Activarea Dinamica a Muschilor (DMA) pentru a obtine cele mai bune rezultate de reducere a grasimii si întinderea pielii. Aceste tehnologii actioneaza pe toate cele patru tesuturi: epiderma, dermul, grasimea si muschii.

Ce este radiofrecventa tripolara?

Spre deosebire de radiofrecventa monopolara sau bipolara, forma tripolara utilizeaza trei sau mai multi electrozi, cu energia centrata intre acestia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente si vizibile chiar dupa prima sedinta, in conditii de maxima siguranta si fara durere.

Cum functioneaza?

Tratamentul TriLipo foloseste un mecanism cu tripla actiune, care, în mod simultan

  1. Elibereaza grasimea prin utilizarea energiei cu radiofrecventa dovedita clinic. Aceasta încalzeste celulele grase si le face sa secrete grasime lichida.
  1. Elimina grasimea eliberata folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat.
  1. Remodeleaza pielea prin aplicarea de energie ce cauzeaza contractii imediate de colagen si regenerarea colagenului pe termen lung.

Beneficii Maximus

Rezultate vizibile imediate

  • Efect pe termen lung
  • O experienta de tratament placuta
  • Complet ne-invaziva
  • O procedura rapida
  • Potrivita tuturor tipurilor de piele
  • Dovedita clinic

Cat dureaza tratamentul?

Pentru sistemul TriLipo, se recomanda efectuarea unei proceduri pe saptamana, timp de 6 saptamani in medie. Dupa finalizarea tratamentului complet, sedintele se efectueaza mai rar, in functie de nevoile pacientului, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obtinute.

maximus dermoesthetique
Tags: maximus / pollogen / tri lipo