Ce este?

PROELLIXE ™Vibration cu Vibrollage® este cel mai popular trend de la spinning incoace!
Vibratiile oscilatorii ce activeaza contractia involuntara a musculaturii sunt cel mai nou curent in slabire, remodelare corporala, tonifiere musculara, tratament anticelulitic si drenaj limfatic.

Tehnologia vibratiilor oscilante cu frecvente de la 3Hz la 30Hz este folosita atat in centrele de recuperare ale astronautilor post misiuni spatiale, cat si in spa-uri, beauty center-uri, centre de slabire si sali de fitness.

Cum functioneaza?

Miscarea oscilatorie basculanta a platformei Proellixe Vibration cu VibroRollage imprima o vibratie ce actioneaza precum mii de role microscopice ce maseaza intregul corp incepand de la talpa, trecand prin picioare, spate si pana la gat. Platforma Proellixe produce o unda de vibratii sinusoidala ce protejeaza coloana vertebrala si care produce efecte ( detaliate la Tehnologie ) de : masaj, drenare limfatica, anticelulitice, activare a circulatiei, slabire, remodelare corporala, tonifiere , definitie si intarire musculara.

Cum isi produce efectele de imbunatatire a aspectului pielii si de reducere a celulitei? 

Proellixe imbunatateste microcirculatia periferica si oxigenarea tesuturilor subcutanate. In plus, stimuleaza tesutul conjunctiv sa combata imbatrinirea prin amplificarea activitatii fibroblastelor, care produc mai mult colagen , elastina si acid hialuronic.

Cum slabeste? 

Proellixe stimuleaza metabolismul grasimilor – lipoliza – prin actiunea epinefrinei. Un alt mare avantaj al acestei masini este ca, datorita felului in care este conceputa si construita nu necesita un operator.

Programele sunt memorate pe chip card-uri, astfel ca este extrem de usor de utilizat corect de catre oricine – fara a avea nevoie sa studieze miscari speciale sau pozitii complicate si greu de reprodus de fiecare data.

Pe langa tonifiere musculara, remodelare corporala, crestarea microcirculatiei periferice etc. Proellixe Vibration poate avea si urmatoarea intrebuintare: aparat masaj anticelulitic.

Fiind construit cu programe speciale pentru masaj anticelulitic, cu doar 10 minute de cateva ori pe saptamana, Proellixe Vibration ajuta la obtinerea rezultatelor dorite rapid, comod si simplu.

Efecte

  • Intarire musculara. Aproape 100% dintre toate fibrele musculare dintre toate grupurile de muschi implicate in miscare sunt activate, amplificand in mod evident taria si forta musculara.
  • Modificari metabolice. Proellixe Vibration ca echipament de fitness intensifica arderea grasimilor si imbunatateste metabolismul bazal, reducand stratul de grasime subcutana.
  • Controlul durerii. Gratie cresterii circulatiei sanguine si stimularii suplimentare a nervilor, durerea este diminuata. Cresterea tensiunii musculare in timpul unui antrenament conduce adesea la o reducere a tensiunii reziduale si care de asemenea reduce durerea.
  • Flexibilitate. Circulatia intensa si incalzirea muschilor si a tendoanelor sporesc flexibilitatea corpului si relaxeaza tensiunile si aderentele tesuturilor.
  • Fitness. Pe masura ce tesutul muscular se intareste, cerintele fata de sistemele de alimentare ale corpului sporesc incluzand inima.Acesta conduce la o eficienta imbunatatita a tuturor acestor sisteme.
  • Circulatie. In timpul exercitiilor cu Proellixe™ Vibration muschii pompeaza sange pana si in cele mai mici vase sanguine cu pana la de 30 de ori pe secunda. Aceasta asigura o aprovizionare mai rapida a celulelor cu combustibil. Ca rezultat, organismul elimina produsii reziduali mult mai rapid, ceea ce conduce la o accelerare a regenerarii.
  • Densitate osoasa. Vibratiile stimuleaza cresterea tesutului osos.Cercetarile stiintifice au aratat ca densitatea osoasa creste dupa un antrenament pe Proellixe Vibration. Combinata cu musculatura mai puternica si un simt al echilibrului imbunatatit ofera o contributie pozitiva la batalia impotriva osteoporozei si reduce riscul cazaturilor in special pentru cei in varsta.
1 sedinta
40 lei
10 min.
10 sedinte
280 lei
10 min. / sedinta
20 sedinte
400 lei
10 min. / sedinta
proellixe - dermoesthetique iasi
Tags: Proellixe