Ce este VelaShape II?

VelaShape II este raspunsul cererii pacientilor de a beneficia de un tratament complet de remodelare – reducerea circumferintei si a celulitei.
Aceasta procedura neinvaziva poarta aprobarea FDA din Statele Unite ale Americii si actioneaza utilizând tehnologia revolutionara elas. Datorita ei, procedura trateaza eficient tesuturile profunde, astfel reducând masurabil stratul de grasime. În acelasi timp, VelaShape II actioneaza si asupra straturilor superioare ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Remodelare cu patru proceduri

Aparatul folosit combina 4 proceduri de remodelare extrem de eficiente: radiofrecventa, infrarosii, masaj si vacuum. Radiofrecventa si infrarosiile au rolul de a încalzi tesutul afectat de celulita si de a forma colagen nou. Aceasta caldura concentrata, ce ajunge atât catre straturile profunde, cât si catre cele superficiale dermei, are ca urmare remodelarea rapida a corpului, fara a fi necesara o perioada de recuperare.
Vacuumul si masajul contribuie la cresterea circulatiei sangvine, ceea ce duce la intensificarea metabolismului celulelor de grasime, si ca urmare, volumul celulei este redus. Cu ajutorul rolelor special concepute pentru Velashape II vacuumul contribuie la îmbunatatrea calitatii pielii si faciliteaza difuzia eficienta si sigura a caldurii.

Beneficiile tratamentului VelaShape II

  • Cresterea arderilor metabolice
  • Reducerea tesutului gras pâna la 2 cm
  • Un drenaj limfatic mai eficient
  • Zone esentiale cum ar fi abdomenul, coapsele (anterior, posterior, interior, exterior), fesele, bratele si spatele sunt vizate cu acest tratament.
  • Lipsa discomfortului în timpul dar si dupa efectuarea tratamentului
  • O ameliorare generala cu pâna 60% a texturii pielii (inclusiv pentru pielea laxa) si tonus în urma reducerii celulitei, vizibil dupa 5 sedinte.
  • Tratamentul reprezinta o metoda complementara pentru liposuctia chirurgicala. Ideal, se aplica dupa perioada de recuperare, pentru rezolvarea iregularitatilor si a pielii lasate, definitivând astfel rezultatul chirugical.

VelaShape II este tratamentul preferat de vedetele de la Hollywood pentru combaterea celulitei si reducerea circumferintei.