VELASHAPE III

Velashape III  intregeste gama aparatelor produse de catre celebra companie Syneron Candela si este ultima generatie de tratamente non-chirurgicale pentru celulita si laxitate cutanata.

Are peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global si zeci de studii clinice.

VELASHAPE III este un tratament anticelulitic complex, usor de tolerat, cu rezultate vizibile, riscuri minime si fara timp de recuperare. Terapia actioneaza printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis:

-Radiofrecventa, care încalzeste dermul si stimuleaza producerea de noi fibre de colagen si elastina, rezultatul fiind o piele mai neteda si mai elastica, cu aspect sanatos si întinerit, efect de lifting, silueta mai bine conturata;

– Infrarosu, care elimina rezistenta pielii la curentul electric si stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si reabsorbtia edemelor, ceea ce înseamna mai mult oxigen si un schimb celular îmbunatatit;

-Vacuum pulsat, care îmbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si contribuie la „dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a facilita obtinerea unor rezultate eficiente;

– Role mecanice, care amelioreaza aspectul pielii prin masaj, favorizeaza drenajul si permit realizarea unui tratament blând si agreabil.

Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita si pielea lasata din urmatoarele zone ale corpului: abdomen, coapse fata/spate, zona fesiera, gambe, brate, barbie dubla, cu rezultate imediate. Siguranta si eficienta unui tratament anticelulitic cu VelaShape III au fost demonstrate în urma a peste 40 de studii ample, care au aratat ca pacientii nu doar ca au slabit vizibil, în centimetri, în urma tratamentului, ci ca au obtinut si o îmbunatatire majora a aspectului pielii, înca de la prima sedinta.

-tonifiere intensa

-reducerea celulitei

-îmbunatatirea texturii si a tonusului pielii

-reducerea laxitatii

-tratarea spasmelor

-întarirea muschilor

-corectia micilor asimetrii de dupa sarcina si liposuctii

-reducerea în cm a zonei tratate

Avantajele VELASHAPE III sunt datorate energiilor ridicate si controlate de radiofrecventa si lumina infrarosie, sistemului precis de control al temperaturii si posibilitatii de a se adapta, prin piese de dimensiuni diferite si versatilitatea parametrilor, fiecarei zone a corpului.

Tratamentul este eficient pentru toate tipurile de piele, iar majoritatea pacientilor considera tratamentul cu VelaShape III extrem de confortabil si îl resimt la fel ca pe un masaj cald. Parametrii tratamentului sunt ajustati pentru fiecare persoana în parte, astfel încât sa asigure o experienta placuta.

Contraindicatii:

– Herpes simplex active la nivelul zonei supuse interventiei;

– Lupus eritematos sistemic/cutanat, porfirie, alte boli de colagen sau vasculare;

– Utilizarea de medicatie de tip isotretinoin in prezent sau cu 6 luni anterior, tetraciclina;

– Boli ale sistemului imun, inclusiv infectii HIV;

– Boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical;

– Istoric de sangerari sau utilizare de medicatie anticoagulanta;

– Istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice;

– Leziuni precanceroase sau canceroase cutanate  (Keratoze actinice,  nevi atipici, epitelioame etc)

– Epilepsie;

– Sarcina.