Venus Legacy este un aparat medical-estetic ce asigura tratamente de remodelare corporala, reducere celulita, fermitate si diminuare riduri.

Venus Legacy combina radiofrecventa multipolara, campul electromagnetic si vacuumul pulsat facilitand rezultate spectaculoase in ceea ce priveste reconturarea corpului cu probleme de laxitate si depozite de grasime.

Este singurul dispozitiv din industrie dotat cu VariPulse ™ avansat, integrat in aplicatoarele corporale si faciale 4D. Venus Legacy furnizeaza o aspiratie pulsabila reglabila (presiune atmosferica pozitiva si negativa) care faciliteaza o lipoliza eficienta si o penetrare mai profunda a energiei. De asemenea, ajuta la localizarea depunerilor de grasimi subcutanate si a celulitei, stimuleaza drenajul limfatic si sporeste efectul de lipoliza.

Radiofrecventa incalzeste pana in straturile profunde ale dermului si actioneaza asupra fibrelor de colagen si elastina, determinand un efect de intindere a pielii. Campul electromagnetic creeaza in interiorul pielii o matrice de caldura cu proprietati regenerative, iar vacuumul pulsat permite o penetrare in profunzime a energiei, accelerand drenajul limfatic si circulatia sangvina.

Venus Legacy este cel mai bun raspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita si laxitatea pielii, dar si pentru optimizarea procedurilor de liposuctie sau recuperarea siluetei dupa sarcina sau slabire, fiind primul dispozitiv de acest gen aprobat FDA. Venus Legacy se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

Zonele care se pot trata sunt: conturul ochilor, fata, gusa, brate, abdomen, spate, fese, coapse, genunchi si gambe.

Avand la baza tehnologia patentata (MP) 2 cu combinatia sinergica dintre campurile de radiofrecventa multi-polara (RF) si campurile electromagnetice pulsate (PEMF), Venus Legacy determina incalzirea celulelor de grasime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legatura intre acestea, precum si a fibrelor de colagen. Designul aplicatoarelor ajuta caldura sa penetreze bine pielea, ceea ce imbunatateste circulatia sangvina, drenajul limfatic si stimuleaza activitatea fibroblastelor. Drept rezultat, dupa tratament laxitatea pielii este redusa, zona este intens tonifiata, celulita este eliminata, iar textura pielii este vizibil imbunatatita. Este cea mai eficienta metoda la ora actuala iar rezultatele continua sa se optimizeze timp de 3-4 luni de la ultima sedinta.

Pentru rezultate vizibile este nevoie de 8-10 sedinte pentru corp, in vreme ce pentru fata si gat sunt recomandate intre 6 si 8 sedinte.Venus Legacy se poate face intr-o pauza de pranz pentru ca o sedinta dureaza 15-90 minute in functie de zona tratata. Dupa aceea, iti poti relua activitatile zilnice, normale. Nu exista timp de recuperare, efecte adverse sau durere in timpul procedurii!